Skip to main content

Algemene voorwaarden

Wat super leuk dat je voor mij kiest als jouw fotografe! Laten we samen iets moois creëren.

Voor de afgesproken fotoshoot datum (besproken via ons mailcontact) houden we contact over de locatie en het weer. Hebben we voor een buitenlocatie gekozen en het weer werkt niet mee (regen of storm), wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst naar een andere datum waar de klant en JellieShoots het samen overeen gaan komen. De studio van JellieShoots is geschikt voor maximaal 1 gezin.

JellieShoots geeft graag kledingtips. Kleding kan een foto maken of kraken. JellieShoots denkt graag met jou mee en luistert nauw naar de mode van het seizoen.

JellieShoots heeft na al die jaren ervaring haar eigen stijl ontwikkeld. Natuurlijk mag je inspiratie opdoen via Social Media, maar je kiest voor JellieShoots als fotografe, omdat haar foto’s jou aanspreken.

Tijdens de newbornshoot doet JellieShoots geen poses die zij zelf niet veilig acht. JellieShoots werkt veilig en verantwoord.

Na de fotoshoot krijgt de klant een betaalverzoek voor de opname kosten. De opnamekosten bedragen €75- (fotoshoots) / €100,- (Newbornshoot).

Deze dienen diezelfde dag overgemaakt te worden.

Hierna gaat JellieShoots aan de slag met de gemaakte foto’s. Deze worden bewerkt in de stijl van JellieShoots. De klant kiest de foto’s uit via een online gallery en krijgt de gekozen foto’s inclusief bewerking aangeleverd via WeTransfer. De klant zal nooit de RAW bestanden krijgen. Bewaar de foto’s goed. Na 1 jaar zal JellieShoots de bestanden verwijderen.

De factuur wordt gemaild na de fotoshoot. Deze moet voldaan zijn voordat de klant de foto’s via WeTransfer krijgt aangeleverd. Uiteraard gaan de betaalde opnamekosten van het totaalbedrag af.

JellieShoots behoudt het recht om de foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken, zoals Website en Social media. Wanneer dit niet wenselijk is, geef dit dan aan in ons mailverkeer.

Zonder toestemming van JellieShoots kunnen de beelden niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

JellieShoots geeft tips over afdrukken en foto-producten. JellieShoots is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit bij goedkopere aanbieders van afdrukken en producten.

Maak een afspraak